News Archive
Türk Kültür Vakfı'ndan, Amerikalı Öğretmenlere Türkiye Dersi
TurkishNY, 23.06.2010

Türk Kültür Vakfı (Turkish Cultural Foundation) ve Amerika Dünya Meseleleri Konseyi (World Affairs Council of America) ortaklığında gerçekleştirilen bir organizasyonla, bu yaz birçok Amerikalı Orta Öğretim ve Lise Öğretmeni, Türkiye'yi ziyaret edecek.

ABD'nin Dallas/Fort Worth, Detroit, Montana, Kansas City, St. Louis, Hawaii, Mid Hudson Valley, Eastern North Carolina, New Hampshire, Pittsburgh, Raleigh, Washington, DC, Birmingham, Reading, Seattle, South Dakota, Riverside (CA), Santa Fe ve Orange County bölgelerinden birçok öğretmen, gruplar halinde İstanbul'dan başlayarak Kapadokya üzerinden devam eden ve Ankara'da sona eren 13 günlük bir geziye çıkacaklar.

Yaz mevsiminin sonu itibarıyla, Turkish Cultural Foundation, 296 Amerikalı öğretmene Türkiye'nin olağanüstü güzelliklerini tanıtmış olacak. Aynı işbirliğinin bir parçası olarak düzenlenen başka bir programla, ABD'nin dört bir yanında 2 binden fazla Amerikalı öğretmen, bulundukları bölgelerde Türkiye ile ilgili çalıştaylara katılmışlardı.

İstanbul, Marmara, Ege ve Orta Anadolu'yu gezecek olan Amerikalı öğretmen gruplarının ilki 28 Haziran'da, ikincisi 12 Temmuz'da ve üçüncüsü 26 Temmuz'da yola çıkacak.

Source : TurkishNY
 
Flag Counter