News Archive
Turkish Cultural Foundation Çağdaş Türk Sanatını 2012 SOFA Chicago Fuarı'nda sergiliyor.
Tam Sanat, 15.10.2012
Turkish Cultural Foundation (TCF-Türk Kültür Vakfı) 1-4 Kasım 2012 tarihlerinde Chicago'da düzenlenecek olan  SOFA - Sculpture Objects and Functional Art (Uluslararası Heykel Objeleri ve Fonksiyonel Sanat) fuarına katılıyor.

TCF'in sponsorluğunde gerçekleşen sergi bu yıl Armaggan Sanat ve Tasarım Galerisi ile birlikte hazırlanacak. Çetin Ateş, Adnan Doğan, İpek Kotan, Belgin Yücelen, Zeynep Torun ve Ahmet Yazıcı'nın eserlerin yer alacağı  sergiyle SOFA fuarı ziyaretçilerine Türk çağdaş sanatının çarpıcı örnekleri sunulacak.

Dünyanın önde gelen çağdaş sanat ve tasarım fuarlarından biri olan SOFA fuarları on binlerce koleksiyoner ve sanatsever tarafından ziyaret edilmektedir. Uluslararası üne sahip 64 galerinin katılacağı SOFA sanat fuarlarında heykelden tasarıma, mücevherden dekoratif sanatlara, geniş bir yelpazede çağdaş, üç boyutlu ve fonksiyonel eserler sergileniyor.

TCF, dünyanın önde gelen sanat fuarlarından biri olma özelliğini taşıyan SOFA'da Türk sanatçılarının katılımını sponsor ederek, Türk sanatçılarının ve çağdaş Türk sanatının uluslararası sanat çevrelerinde tanıtılmasına destek vermektedir. TCF, yedi yıldır katıldığı SOFA Sanat Fuarı'nda halen tek vakıf olma özelliğini taşımaktadır.

Yer: SOFA Chicago 2012 Fuarı, Navy Pier
Tarih: 1-4 Kasım 2012, Açılış Resepsiyonu 30 Ekim
Source : Tam Sanat
 
Flag Counter